Tietoa meistä

Fysioterapeutti Katri Haapanen

Fysioterapeutti Riitta Peltonen

Yrityksen toiminta

Kangasalan FysioPisteen yrittäjänä ja fysioterapeuttina toimii Katri Haapanen. Yritys on jatkoa entiselle Kangasalan Lääkintävoimistelulle, joten historiaa yrityksellä on yli 30 vuoden takaa. Yrityksen omistajaksi Katri siirtyi syksyllä 2014, jolloin myös yritys sai nykyisen nimensä. Kuluneiden vuosien aikana Katri on hankkinut lisäkoulutuksia ja erityisosaamista erityisesti neurologian ja TULES (tuki- ja liikuntaelinsairaus) puolelta. Lisäksi täysin erilaisena terapiamuotona Katri on kouluttautunut Stecco Fasciamanipulaatioon (II).

Yrityksessä fysioterapeuttina ja samalla ammatinharjoittajana toimii Riitta Peltonen. Riitalla on työkokemusta yli 30 vuoden takaa ja erityisosaamista löytyy paljon mm.neurologisesta kuntoutuksesta sekä manuaalisesta terapiasta. Lisäksi Riitta on myös syventynyt Stecco Fasciamanipulaatioon (III) ja hyödyntää sitä paljon terapian toteutuksessa.

Fysioterapeutti Mari Gren

Uusin tulokkaamme fysioterapeutti ja ammatinharjoittaja Mari Gren on tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti. Lisäksi hänelle on kertynyt erikoisosaamista äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä Stecco faskiamanipulaatiosta (I)

Tutustu palveluihimme.

Yhteistyössä kanssamme

kalan-seudun-sydanyhdistys
kuohu
linja